نشست هم اندیشی اساتید و دانشجویان
05 بهمن 1401
نشست هم اندیشی اساتید و دانشجویان

نشست هم اندیشی پیرامون برگزاری هرچه بهتر همایش ملی پیشگیری از آسیب های روانی-اجتماعی-فرهنگی با تمرکز بر سلامت معنوی، صبح چهارشنبه(1401/11/05) در اتاق دبیرخانه همایش، واقع در طبقه دوم دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی، با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد. در این نشست، دکتر احمد برجعلی، رییس دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی، دکتر ابوالقاسم عیسی مراد، مدیر گروه روانشناسی بالینی و دبیر علمی همایش، دکتر مهدی خانجانی، عضو هیئت علمی گروه روانشناسی بالینی و دبیر اجرایی همایش، دکتر زهره رافضی، عضو هیئت علمی گروه روانشناسی بالینی، دکتر ابراهیم ابوالقاسمی، امور عمومی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی، به همراه جمعی از صاحب نظران و دانشجویان، حضور یافتند. تبادل نظرهایی درباره فرآیند اجرا و محتوای همایش صورت گرفت و پیشنهادات ارزنده ای ارائه گردید.